Top
Summertime

De producten van Summertime zijn een echte eyecatcher voor op de tafel. De mooie, handbeschilderde, aardewerken items geven net iets extra’s aan uw gedekte tafel.  En de verschillende decors zijn een lust voor het oog van uw gasten.

 

De producten zijn gemaakt van witte klei, minder kwetsbaar dan rode klei, en alle producten zijn daarom vaatwasmachinebestendig. De producten kunnen ook gebruikt worden in de oven of magnetron. De prachtige producten zijn met loodvrije verf beschilderd en dat zorgt voor een gezellige en hippe uitstraling! Alle dessins zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten; zo kunt u de verschillende items eindeloos combineren.

 

De producten van Summertime worden door diverse horeca bedrijven gebruikt. Doordat ze dus oven en vaatwasmachinebestendig zijn, zijn ze makkelijk te gebruiken. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat ze zorgen voor een frisse, mooie uitstraling. Perfect voor de presentatie van al uw mediterrane gerechtjes voor op bijvoorbeeld uw terras.     mehari