Top
  • Bestek van Jay: uniek en praktisch! Bestek van Jay: uniek en praktisch!
  • Voor een moderne uitstraling: Jay bestek! Voor een moderne uitstraling: Jay bestek!
  • Voor een perfecte uitstraling: Jay bestek! Voor een perfecte uitstraling: Jay bestek!
  • Steakmessen van Stylepoint: praktisch en modern! Steakmessen van Stylepoint: praktisch en modern!
  • Jay bestek: uitgebreide, complete series! Jay bestek: uitgebreide, complete series!
Bestek

Bestekset van professionele kwaliteit

Bent u op zoek naar een bestekset van professionele kwaliteit? Zoek niet verder, u bent aan het juiste adres! Bij de Heeren Willems vindt u de bestekset die u zoekt. Wij bieden stijlen zoals vintage en klassiek of juist modern bestek met strakke vormen. Als u het fijn vindt, komen we bij u langs met verschillende alternatieven zodat u 'live' kunt bekijken hoe een complete bestekset eruitziet en welke stijl het best in uw zaak past. 

Jay is het nieuwe en exclusieve bestekmerk

Het bestekmerk Jay bestaat al meer dan vijftig jaar maar is nieuw op de Nederlandse markt. Jay heeft bestek weten om te toveren tot een vorm van kunst. Geïnspireerd door een filosofie waarin al onze vijf zintuigen centraal staan, wordt ieder bestek item van Jay volgens de meest creatieve en innovatieve designs ontworpen. Bovendien wordt Jay's bestek omschreven als "een genot voor het zicht, een geschenk in aanraking en een ware beleving voor de smaak".

Steakmessen, een taartschep of een complete bestekserie?

Losse bestek items (zoals steakmessen) en complete bestekseries, u vindt het bij de Heeren Willems. Een complete bestekset bestaat niet enkel uit vorken, messen en lepels. Specifieke bestek items als steakmessen en taartscheppen maken hier tevens onderdeel van uit. Complete series, van boter- tot steakmessen en van koffie- tot opscheplepels, kunt u hier vinden.