Top
  • Voor een klassieke uitstraling: Vintage Glaswerk Voor een klassieke uitstraling: Vintage Glaswerk
  • Breukbesparend glaswerk, ideaal voor in uw restaurant! Breukbesparend glaswerk, ideaal voor in uw restaurant!
  • Voor een mooie uitstraling in uw restaurant: Reserva! Voor een mooie uitstraling in uw restaurant: Reserva!
  • Vintage glaswerk: afgewerkt tot in de details! Vintage glaswerk: afgewerkt tot in de details!
  • Climats glaswerk voor een nette presentatie! Climats glaswerk voor een nette presentatie!
  • Flights: betrouwbaar en betaalbaar! Flights: betrouwbaar en betaalbaar!
Glaswerk
Glasmerken voor de horeca

De Heeren Willems biedt een uitgebreide selectie glaswerk van vooraanstaande glasmerken als Schott Zwiesel, Pasabahce en Stölzle. Glasmerken hebben ieder hun eigen unieke eigenschappen en specialiteiten. Zo vindt u tussen deze glasmerken altijd het glas dat perfect binnen uw horecaconcept past. De sfeer die u in uw horecagelegenheid wilt creëren, wordt mede bepaald door de presentatie van de tafels. Gaat u voor chique of juist toegankelijk? Wij denken graag met u mee!

Schott Zwiesel is breuk besparend!

Het glaswerk van Schott Zwiesel is niet alleen helder en mooi van vorm maar tevens licht in gewicht. Bovendien zijn de glazen van Schott Zwiesel breuk besparend. Het zogenaamde Tritan kristal is zo sterk dat het u tot wel 40% kan besparen op glasbreuk! Het glaswerk is tot slot vaatwasmachine bestendig en al deze unieke eigenschappen maken de glazen van Schott Zwiesel zeer geschikt voor intensief gebruik in de horeca.

Portglas en andere specialiteitsglazen

De beleving van het drinken van een heerlijke port is pas optimaal als u deze uit een bijpassend portglas drinkt. Zo wordt elke drank op een eigen speciale manier gedronken. De Heeren Willems heeft dan ook een uitgebreid assortiment, van portglas en shotglaasjes tot water- en champagneglazen. Ook bijzonder drinkgerei, zoals de cocktail bag en wijnglazen zonder voet, behoren tot ons assortiment. Informeer nu naar ons portglas of andere specialiteitsglazen.