Top
Koffie presentatie

Horeca koffieservies


Horeca koffieservies, de titel zegt het al. Koffieservies is niet weg te denken uit de horeca! Hoe vaak bestelt u zelf niet een heerlijke cappuccino met iets lekkers tijdens een bezoek aan de stad? Horeca koffieservies beschikt over een aantal kwaliteiten, waardoor het zich onderscheidt van regulier koffieservies. Zo is het vaak lichter in gewicht en vaatwasmachine bestendig. Bovendien passen diverse koppen en bekers van horeca koffieservies vaak op dezelfde schotel. Praktisch hè?!

Eenvoudig stapelbare koffiekopjes


Over praktisch gesproken, kent u onze stapelbare koffiekopjes al? Stapelbare koffiekopjes zijn snel, makkelijk en in grote aantallen op te slaan. Bovendien nemen stapelbare koffiekopjes niet veel kastruimte in beslag. Deze stapelbare koffiekopjes zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en passen door hun hoogte van 7,6 cm onder vrijwel iedere koffiemachine.

Hippe koffiemok zonder oor


Een koffiemok zonder oor is een item dat niet kan ontbreken aan uw horeca koffieservies. Met een koffiemok zonder oor speelt u voornamelijk in op een vernieuwende presentatie van koffie. Gasten zullen zich uw horeca gelegenheid herinneren, door de verrassende en bovenal kleurrijke presentatie van een heerlijke kop koffie. Maak het koffiemoment van uw gasten uniek met een koffiemok zonder oor!