Top
  • Een unieke look in uw restaurant: APS Stone-Art  Een unieke look in uw restaurant: APS Stone-Art 
  • APS Glamour: voor een strakke presentatie! APS Glamour: voor een strakke presentatie!
  • Voor een natuurlijke uitstraling: APS Frida Voor een natuurlijke uitstraling: APS Frida
  • APS Lagoon: unieke, betaalbare items! APS Lagoon: unieke, betaalbare items!
  • Laat uw gerechten spreken met APS Slate Rock! Laat uw gerechten spreken met APS Slate Rock!
Melamine

Melamine is de oplossing

Tegenwoordig kunt u Melamine gerust omschrijven als synthetisch porselein. Het is hoogwaardig materiaalmet een mooie uitstraling en bovendien is het breuk besparend! Daardoor kunt u kosten besparen en vormt het de oplossing voor uw buffet maar zeker ook voor uw gedekte tafel. Ons assortiment voor de hotel-, restaurant- en cateringbranche is zeer uitgebreid en bovendien van topkwaliteit.

Melamine servies van topkwaliteit

Het grote voordeel van Melamine servies is dat het lichtgewicht, stijlvast en nagenoeg onbreekbaar is. Hierdooris het relatief goedkoop in aanschaf. Bij de Heeren Willems kunt u Melamine servies van topkwaliteit krijgen omdat wij (samen)werken met de vooraanstaande merken APS en Stylepoint. Het is af te raden om dit servies van goedkopere soorten te kopen. Goedkoop is immers duurkoop.

Horecaborden en meer

Horecaborden van Melamine vindt u bij deHeeren Willems. De horecaborden zijn uitermate geschikt voor gebruik in de hotel-, restaurant- en cateringbranche. Bij horecaborden kunt u denken aan ontbijt- en dinerborden maar ook aan sushiborden in een 'Asia' stijl. Naast horecaborden bieden we ook bakjes, kommen en schalen van dit materiaal. Kortom, een compleet Melamine servies. Vraag ons gerust eens naar de voordelen en de mogelijkheden.