Top
Personaliseren
Personaliseer uw porselein, glaswerk of vetvrij papier!

Gepersonaliseerde items op tafel zorgen voor een extra communicatie mogelijkheid naar de klant en veel bezoekers kunnen deze details waarderen. Het maakt uw gedekte tafel nog meer uniek en eigen.
Wij bieden een aantal interessante, efficiënte en kosteneffectieve oplossingen om uw artikelen te personaliseren. Heeft u vragen of staat uw wens niet als optie beschreven? Neem contact met ons op en we spreken graag de mogelijkheden met u door.


Prijzen
Door de grote verscheidenheid aan wensen en opties binnen het assortiment zullen we ieder project individueel moeten bekijken. Graag sturen we u een prijsopgave die aansluit bij uw specifieke wensen. Neemt u contact met ons op en verbaas u over het gemak en prijsstelling.

Minimum bestelling
U kunt een prijsopgave krijgen voor iedere gewenste hoeveelheid, vanaf 48 stuks glas of porselein en van 40 pakken vetvrij papier. 

Artwork
Stuurt u ons digitaal uw logo/ontwerp in EPS formaat tezamen met de gewenste pantone kleuren in PMS voor iedere gewenste kleur van het logo

Leveringstermijn
Na definitieve bevestiging vanuit uw zijde, zullen de artikelen afgestuurd worden naar de logobedrukker. Doorgaans heeft deze drie weken tijd nodig om artikelen met uw logo te bedrukken 

Vaatwasmachinebestendig
Uw logo wordt ingebrand in het porselein en is hiermee geschikt voor gebruik in de vaatwasmachine.

Monsters
In het geval u een monster wenst te ontvangen, worden hier kosten voor in rekening gebracht. Neem contact met ons op voor advies of een offerte op maat.


* Let op: als u een logo op glaswerk of servies aanbrengt kan dit ten nadele komen van de sterkte van het product.
** Chipgarantie op artikelen komt te vervallen nadat er logbedrukking aangebracht is.