Top
  • Betaalbare kwaliteit: Q-Fine China! Betaalbare kwaliteit: Q-Fine China!

  • Q-Fine China, betrouwbare topkwaliteit! Q-Fine China, betrouwbare topkwaliteit!
  • Voor een betaalbare topkwaliteit: kies Q-Fine China Voor een betaalbare topkwaliteit: kies Q-Fine China
  • Q-Fine China: perfect voor uw restaurant! Q-Fine China: perfect voor uw restaurant!
  • St. James: topkwaliteit, lichtgewicht Bone-China servies! St. James: topkwaliteit, lichtgewicht Bone-China servies!
  • Voor een perfecte presentatie: St. James Voor een perfecte presentatie: St. James
  • Betaalbaar & betrouwbaar: St.James! Betaalbaar & betrouwbaar: St.James!
  • St. James; perfecte presentatie voor in uw restaurant! St. James; perfecte presentatie voor in uw restaurant!
Porselein

            


Porselein kopen?

Op zoek naar horecaporselein? Porselein heeft andere eigenschappen dan aardewerk. Het is sterker en wordt niet craquelé. Bovendien kunt u bij ons porselein met chipgarantie kopen. Hiermee garanderen wij u dat de randen van het porselein niet afschilferen. Als dit onverhoopt (en vooral onverwacht) toch gebeurt, heeft u garantie op het porselein.

Serviesset vierkant of liever rond?

Tegenwoordig kan een serviesset vierkant, rond of zelfs ovaal van vorm zijn. U kunt het zo gek niet bedenken. Een tafel krijg een moderne en klassieke uitstraling als de gepresenteerde serviesset vierkant van vorm is. Echter, oogt een ronde serviesset juist zeer klassiek. De uitstraling van een gedekte tafel wordt onder andere beïnvloed door het servies waar het diner op gepresenteerd wordt. Het is belangrijk goed te bedenken welke vorm het best in uw restaurant past. Wordt de serviesset vierkant of liever rond?

Royal Delft, chique blauw op tafel

Of wat vindt u van het tijdloze Royal Delft van St. James servies? Behalve vorm speelt de kleur van uw servies namelijk ook een belangrijke factor in de uitstraling van uw dinertafel. Met de traditionele blauwtinten van Royal Delft creëert u een klassieke look op tafel. Naast Royal Delft wordt porselein steeds vaker in verschillende opvallende kleuren of zelfs met prints geproduceerd. Wij volgen alle trends op de voet. Bekijk onze collectie geprint porselein maar eens. Gewaagd maar zeer modern! Durft u het aan?