Top
Verlichting
     

Tafelaankleding maakt de sfeer compleet

Tafelaankleding is van groot belang om uw gedekte tafel ‘af’ te maken. De sfeer in uw restaurant wordt namelijk medebepaald door de tafelaankleding. Wenst u een romantische en knusse sfeer? Kies dan voor Hollowick lamphouders als tafelaankleding. Liever een stoere sfeer? Bekijk dan onze matte Acryl lamphouders eens. Ons assortiment heeft zelfs Apollo Moonlights, zeer geschikt als tafelaankleding voor uw terras. Kortom, met een zorgvuldig gekozen tafelaankleding straalt u precies de sfeer uit die u bedoelt.

Hollowick brengt sfeer op tafel

Kent u het merk Hollowick al? Met Hollowick creëert u de gewenste sfeer op tafel. Bedenk maar eens wat een romantische ambiance u kunt realiseren met de craquelé kaarshouders van Hollowick als tafelaankleding. Of gaat u toch liever voor een kaarshouder met een bijzondere vorm? U vindt hier Hollowick kaarshouders in diverse soorten, maten en kleuren. Daarom vindt u altijd de geschikte Hollowick tafelaankleding voor uw gedekte tafel.

Olievullingen zijn tijd- en kostenbesparend

Olievullingen zijn een zeer geschikt alternatief voor traditionele kaarsverlichting. De grootste voordelen van olievullingen zijn dat ze schoon, veilig en betaalbaar zijn. U heeft met olievullingen namelijk geen last meer van kaarsvetvlekken of rookaanslag. Bovendien brandt de vloeistof van olievullingen niet zonder lont, waardoor ze zeer veilig zijn (ook in opslag). De olievullingen zijn verkrijgbaar in diverse maten en passen daardoor in iedere lampenhouder. Dus ook in de lamphouders van Hollowick!