Top
Lees alles over betaalgemak, verzending, retouren, (ergens anders goedkoper) garantie

Betaalgemak

Na uw bestelling kunt u bij ons makkelijk betalen met:
  • IDEAL                                   
  • MISTER CASH
  • OVERBOEKING
  • ACCEPT MAIL                   
  • Indien u op rekening wilt kopen dan kan dat in overleg.
    De normale betalingstermijn is acht dagen na factuur.


Verzenden


Na de orderpick van uw bestelling wordt deze binnen  24 uur verzonden. Aan de verzending van uw bestelde producten besteden wij uiterste zorg. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met My Parcel. Op deze manier bent u verzekerd van uitgebreide service en heeft u toegang tot de corporate faciliteiten van PostNL welke de logistiek voor ons verzorgd.

    

Dus verzekerde verzending, alleen huisadres mogelijk, snelle levering en retourservice, geen extra kosten bij terugzenden van uw pakket. Indien het binnen de mogelijkheden ligt van onze routes komen wij ook graag zelf bij u bezorgen.


Ergens anders goedkoper ?

Is het product van uw keuze ergens anders goedkoper? Dat kan natuurlijk altijd, maar uiteraard wilt u wel de een goede service en garantie. Indien het een identiek product betreft en het geen tijdelijke actie is, kunnen wij altijd kijken of wij een nog betere prijs kunnen bieden! En uiteraard een gratis advies.


Controle en retouren

Na ontvangst van de door ons verstuurde paketten dient u deze direct te controleren op inhoud en of mogelijke breuk maximaal 24 uur na ontvangst. Indien dit aan de orde is vragen wij u per telefoon contact met ons op te nemen en het onderstaande formulier zovast in te vullen en te verzenden. Op dat moment is uw aanvraag ook geregistreerd. In overleg met onze binnendienst bepalen we wat we gaan doen zodat u zo goed mogelijk geholpen bent.

Aan:
De Heeren Willems
Steenpad 21A
4797 SG Willemstad
0168-851188
willian@deheerenwillems.nl
Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten:
Feedback:
Help onze diensten te verbeteren door een reden te geven, dit is niet verplicht.