Top
Presentatie
   
  

Horecamateriaal voor uw tafel- en buffetpresentatie

Horecamateriaal voor uw tafel- en buffetpresentatie is een breed begrip. Het horecamateriaal van de Heeren Willems bestaat enerzijds uit functionele tafelkleden en sfeervolle tafelverlichting voor de complete tafelpresentatie. Anderzijds kunt u denken aan horecamateriaal zoals mooie serveerplanken en etagères voor een smakelijke buffet- en foodpresentatie. Het zal uw gasten aan niets ontbreken met ons complete assortiment horecamateriaal voor een aantrekkelijke tafel- en buffetpresentatie. 

Gecoat tafellinnen voor een prachtige uitstraling

Tafellinnen, zoals gecoat tafellinnen, is bepalend voor de sfeer op tafel. Gecoat tafellinnen bestaat in verschillende materialen en met diverse prints. De gecoate laag zorgt ervoor dat het tafellinnen strak op tafel ligt. Bovendien is gecoat tafellinnen makkelijk in onderhoud. Neem het af met een vochtige doek en de vlekken zijn weg. Gecoat tafellinnen is trouwens ook nog eens wasmachinebestendig. Naast gecoat tafellinnen verkopen we veel meer varianten, zoals onze moderne lederlook tafelbekleding

Cornflakes verdeler voor uw buffetpresentatie

Heeft u al nagedacht over een cornflakes verdeler voor uw buffetpresentatie? Behalve de presentatie van de tafels, is het namelijk ook belangrijk dat het buffet er op en top uitziet. Met een cornflakes verdeler presenteert u het ontbijt op een aantrekkelijke en vooral praktische manier. Uw gasten kunnen met de cornflakes verdeler eenvoudig zelf een portie doseren, terwijl de cornflakes vers en krokant blijven. Ook etagères behoren tot de categorie buffetpresentatie, bijvoorbeeld om heerlijke broodjes en dagvers beleg mee te tonen. 

Boston shaker gun metal zwart 510 ml, verkoop per 1

Boston shaker gun metal zwart 510 ml, verkoop per 1

€ 15,50
Boston shaker gun metal zwart 700 ml, verkoop per 1

Boston shaker gun metal zwart 700 ml, verkoop per 1

€ 17,50