Onze locatie

Wij zijn te vinden in het prachtige Willemstad! Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten? U mag altijd bellen of mailen om een afspraak te maken in onze showroom, of kom gewoon even langs! Wij zijn geopend van 08.30 tot 17.00, de koffie staat voor u klaar. 

"Alles wat in het hotel, restaurant en keuken gebruikt wordt behalve eten en drinken."

U kunt bij ons terecht voor aankopen van en adviezen over non-food producten in de breedste zin van het woord. Non-food wil zeggen: alles wat in het hotel, restaurant en keuken gebruikt wordt behalve eten en drinken. In Willemstad hebben wij onze showroom waar wij een prachtig assortiment tabel-top  producten hebben uitgestald, zodat u feeling kan krijgen met deze producten en de mogelijkheden. Ook kunnen we u helpen met onze uitgebreide kennis over keukenmaterialen en apparatuur.

zo bereik je onze showroom met de auto vanuit breda/dordrecht

Op de A16 bij knooppunt Klaverpolder wisselen naar de A17/A59, volg Roosendaal/ Zierikzee
Neem op de A17 afslag Fijnaart/ Zierikzee A59
Blijf richting Zierikzee volgen, u komt dan op de A29
Neem afrit 23, Willemstad
Sla onderaan de afrit rechts af, u gaat nu de Maltaweg op
Ga na 700m rechtsaf de Noordlangeweg in
Volg deze weg tot het einde. Ga met de bocht mee naar rechts
Na ongeveer 1,5km treft u aan uw linkerkant een bedrijven terrein met een aparte opgang, u vindt ons na 75m aan uw rechterhand. Parkeerplaats na de bocht voor het pand

Zo bereik je onze showroom met de auto vanuit Rotterdam

Neem op de rondweg van Rotterdam bij het Vaanplein de A29 richting Zierikzee/ Roosendaal
Volg richting Roosendaal
Neem na de Volkerak sluizen afrit 23 Willemstad
Sla onderdaan de afrit rechts af, u gaat nu de Maltaweg op
Ga na 900m rechtsaf de Noordlangeweg in
Volg deze weg tot het einde. Ga met de bocht mee naar rechts
Na ongeveer 1,5km treft u aan uw linkerkant een bedrijven terrein met een aparte opgang, u vindt ons na 75m aan uw rechterhand. Parkeerplaats na de bocht voor het pand

vind ons op social media

U kunt ons ook vinden op Facebook of Instagram. Hier vindt u inspirerende posts over nieuwe items, tips en winacties! U kunt ook met ons WhatsAppen, klik op de groene knop om ons te bereiken via WhatsApp.

"Wij zijn professional in het aankleden van tafels"

Het team van horeca groothandel de Heeren Willems bestaat uit nonfoodprofessionals. Wij zijn uw leverancier op het gebied van non-food. Met ruim 20 jaar ervaring in de horecabranche mogen we onszelf professional noemen in het aankleden van de tafels waar uw gasten aan vertoeven. Bovendien hebben wij, dankzij ons netwerk van vooraanstaande leveranciers altijd het juiste product voor u. Als nonfoodprofessionals voelen en proeven wij graag de sfeer in uw bedrijf. Wij komen dan ook graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken en u maatwerk (oplossingen) te kunnen bieden.

Veel gestelde vragen

Natuurlijk kan dat! Wij vinden het heel gezellig als u langskomt om inspiratie op te doen. Het is dan wel mogelijk dat er misschien meer klanten in de showroom zijn, dus wilt u een aparte afspraak maken zodat we u 1 op 1 kunnen helpen kan dat altijd, laat het ons even weten! 

Ja hoor, dat is zeker mogelijk. Als u een bestelling heeft geplaatst en u wilt het pakket hier afhalen kunnen we in overleg met u een afspraak maken om het pakket af te halen. 

Ja. Wij versturen onze pakketten via DHL, dus als u uw mail-adres achter laat bij de bestelgegevens zorgen wij dat u een track and trace code in uw mail krijgt. Zo kunt u in de gaten houden wanneer uw pakket binnen zal komen. 

Ja, op de producten zit garantie. Dit verschilt echter per type product. Let ook op dat indien u besteld als particulier u geen gebruik kunt maken van de zelfde regelingen als die van zakelijke klanten. Wij zijn immers een groothandel. 

Indien dit geen speciaal bestelartikel is kan dat. 

Dat kunnen wij zeker. Wij personaliseren servetten, wijnglazen, servies, en nog veel meer items voor diverse restaurants en hotels. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel, mail of kom even langs, dan kijken we samen naar de oplossingen.

Wij komen graag bij u langs om de sfeer van uw zaak te proeven! Op deze manier kunnen wij u nog beter adviseren. Wij nemen dan wat mooie samples mee en dan kijken we bij u naar de oplossingen voor uw zaak! 

In overleg met ons kunt u als particulier bestellen. U kunt een account aanmaken op ons bestelportaal. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Indien u een zakelijke nieuwe klant bent moet u altijd de eerste keer vooruit betalen. Indien u via onze bestelportaal besteld kunt u gebruik maken van de betaalfaciliteiten die daaraan gekoppeld zijn (iDeal, creditcard, apple pay, banksofort, mister cash)